Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Motorrijder gewond na val Sluiskil

Toegevoegd: 05-09-2012, 14.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Woensdagmorgen rond 07.00 uur is in de Baljuwlaan in Sluiskil een motorrijder onderuit gegaan en gewond geraakt. 


De 52-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen kwam ten val doordat hij over een stuk plastic of rubber wat op de weg lag was gereden. 

De man klaagde over pijn op zijn borst en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (6-9-2012 om 14:24)
Een motor is zeker een leuk vervoersmiddel!! Je krijgt met de lessen al mee dat je voorbereid moet wezen voor dingen die op de weg kunnen liggen. Maar snap ook wel dat dat na tientallen jaren ook uit het geheugen is gekropen. Heel veel sterkte sowieso aan de motorrijder!!
Jeannet (5-9-2012 om 20:50)
Helemaal met je een Pollewop.... ben vanavond van Noord Beveland naar Mburg gereden op de motor en idd veel droge modderklodders en andere zooi op de weg en inderdaad de witte lijnen ... een verschrikking.... wie gaat de (eventuele) schade van deze meneer betalen ??? sterkte meneer
Motorrijder (5-9-2012 om 17:34)
En dan praat je nog niet van het aantal mensen die hun benzine,dieseltankdop vergeten zijn!!!! Incl die prachtige betonnen punten tegenwoordig aan de zijkanten van een kruising of rotonde , levensgevaarlijk bij een valpartij met de motor. Motorrijder sterkte gewenst.
Pollewop (5-9-2012 om 14:30)
Wat er niet allemaal voor gevaarlijks op de weg kan liggen... slik rotzooi, drempels, witte lijnen, SUV's. Motorrijden wordt steeds meer risicovol. Zonde, 't is zo'n practisch en leuk vervoersmiddel. Sterkte aan de bestuurder!!
Cookie-instellingen beheren