Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval Rilland overleden

Toegevoegd: 06-09-2012, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Het slachtoffer dat woensdag betrokken was bij een ernstig ongeval in Rilland is overleden. Dit heeft de politie bekend gemaakt. 


Het slachtoffer, een 79-jarige fietser uit Tholen, reed over de Valckenisseweg in de richting van de Rijksweg A58. De man reed over de rijbaan in plaats van op het verplichte fietspad. De personenauto, bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Vlissingen reed op dezelfde weg in dezelfde richting. Door nog onbekende oorzaak werd de fietser geraakt door de buitenspiegel van de auto en kwam ten val.  

De man raakte bij het ongeval zwaargewond en is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hier is hij later die dag overleden. 

Zie ook:
- 05/09/2012: Zwaargewonde bij ongeluk Rilland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjam (7-9-2012 om 14:11)
Tja ik ken die weg maar al te goed, heb er zelf gewoond en inderdaad is het een gevaarlijke weg vooral als je niet bekend bent is het verwarrend. ik wens de betrokken partijen heel veel sterkte
Marco (7-9-2012 om 00:58)
Tsjaaa mevrouw, er zijn vele mogelijkheden waardoor u er niets aan kunt doen. Ik wens u veel succes met de verwerking. Dit zal 'n moeilijke tijd zijn.
Job (6-9-2012 om 19:13)
Sterkte voor de fam. van dit slachtoffer. Ook veel sterkte voor de bestuurster van de auto.
Marjoke (6-9-2012 om 17:19)
Wat in en in triest dat het slachtoffer is overleden. Onwijs veel sterkte gewenst aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren