Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Toedracht schietpartij onduidelijk

Toegevoegd: 09-09-2012, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Het is volgens de politie nog niet duidelijk wat er zaterdag precies is gebeurd bij het schietincident aan de Tweekwartweg in Sas van Gent. 
 
Bij het incident is een 61-jarige man gewond geraakt. Hij is geopereerd in het ziekenhuis van Gent, maar is niet in levensgevaar. De politie heeft zaterdag getuigen gehoord.


De bevindingen van de technische recherche zijn opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. Zo is er kleding van de man in beslag genomen om sporen ervan af te nemen. Volgens de politie kan het enkele dagen tot enige weken duren voordat de resultaten bekend zijn.  

Omdat het slachtoffer op dit moment in België is, loopt het verzoek tot verhoor via een rechtshulpverzoek aan de Belgische justitie. Volgens de politie wordt de 61-jarige man binnen afzienbare tijd ondervraagd. 

Zie ook:
- 08/09/2012: Gewonde bij schietpartij Sas van Gent
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren