Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 63 km

Vernielingen kinderboerderij Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2012, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van vernielingen aan de kinderboerderij aan het Meiveldpad in Middelburg.  


De vernielingen zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 7 september op zaterdag 8 september. Er zijn hekken vernield op het terreintje tegenover de boerderij en er zijn hokken open gezet. Hierdoor stond er een koe in een andere wei.

Op het boerderijgedeelte is een duivenhok open gezet. De dieren zijn ongedeerd gebleven. De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (12-9-2012 om 17:49)
@ikke. Je snapt het niet, ze worden pas opgesloten nà hun laffe daden en terecht wat mij betreft!! Mijn kinderen zijn die leeftijd te boven en wanneer wij hier vroeger lont van hadden was het huis te klein. Maar onze kinderen liepen niet op straat rond in de nacht!!
Ikke (12-9-2012 om 16:56)
@Marijke Wist je dat kinderen die "opgesloten" worden opgevoed vaak het ergst zijn... Zou maar oppassen met wat je zegt want waarschijnlijk weet je lang de helft niet van wat jouw kinderen uitspoken..
Wouter (12-9-2012 om 16:00)
Gaat goed daarzo! Die jongeren daar hebben het wel goed. Mensen zijn al bang om herkend te worden via hvz. Als je weet wie het zijn, geef het dan aan bij de politie, dan kunnen die jongens (meisjes) ook eens goed aangepakt worden! als je niks zegt gebeurt er ook niks. wouter
Nounou (12-9-2012 om 15:20)
Nounou, mensen, ga even niet doen alsof hier iets aan de hand is. Vroeger noemde men dit kattekwaad, tegenwoordig moeten er mensen opgesloten worden. Doe effe normaal!!!
Jos (12-9-2012 om 11:33)
@Zeeuwserkanniet: als je dit chillen noemt mankeert er wat aan jou. Het is gewoon pure vernielzucht. Blijf met je poten van andermans spullen af en zoek een andere hobby. O ja ik heb geen kids maar wel kinderen.
Renata (11-9-2012 om 22:44)
@Anoniem: ja dat kan ik me voorstellen, dit soort mensen is laf en dan kan je je auto nog niet meer voor de deur hebben staan. Bedoelde ook niet dat je je hier bekend moet maken. Toch denk ik dat de politie "blij" is met alle info. Ze hebben best wel manieren om daar mee a.h. werk te gaan. Succes.
Cookie-instellingen beheren