Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Verdachten steekpartij opgepakt

Toegevoegd: 13-09-2012, 22.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend drie mannen opgepakt vanwege de mishandeling en het neersteken van een man afgelopen zondagavond.


Het 47-jarige slachtoffer uit de gemeente Tholen zat volgens de politie op een terras aan de Markt in Sint Maartensdijk toen een vijftal personen uit een auto kwam en op hem afliep. De man werd mishandeld. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder meer hoofdletsel, gekneusde ribhben en een steekwond op.

In verband met de zaak zijn nu drie mannen in de leeftijd van 21 t/m 46 jaar aangehouden. Eén van hen komt uit de gemeente Tholen. De andere twee zijn afkomstig uit de gemeente.

De drie mannen zijn ingesloten in afwachting van verder onderzoek.

Zie ook:
- Man neergestoken Sint Maartensdijk (11-09-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (14-9-2012 om 12:20)
Tsjaaa, wat een verhaal hé ! Zit je rustig een bakje koffie te drinken, stopt er zomaar onverwacht een auto, stappen er 5 (VIJF) mannen uit. En gaan je zomaar helemaal zonder aanleiding te lijf. Griekse taferelen hier in't Zeeuwse, wellicht zijn de 5 heren van 'de Dageraad' ? Succes met de uitleg !
Cookie-instellingen beheren