Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met stroomstootwapen in Goes

Toegevoegd: 15-09-2012, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een politieagent heeft vrijdagavond in Goes een stroomstootwapen in beslag genomen.


De agent liep rond 22.45 uur over de Koepoort in Goes. Hij liep toevallig achter een groepje mannen dat een horecagelegenheid verliet en liep in de richting van de Van de Spiegelstraat. Kennelijk hadden de mannen niet in de gaten wie er achter hen aan liep, want op een gegeven moment hoorde de agent het luide geknetter van een 'taser', een zogenaamd stroomstootwapen.

Hij riep het groepje mannen aan en vroeg hen te stoppen. Eén man uit het groepje liep echter met versnelde pas verder en stopte pas bij een bosje in de straat. De agent heeft collega's ter plaatse geroepen en het groepje mannen is gefouilleerd. De agenten troffen niets aan bij de mannen.

Na een gesprekje bekende de man die niet was blijven staan op aanroepen van de agent dat hij een taser in de bosjes had gegooid. De agent, die samenwerkte met zijn diensthond, heeft de hond het bevel gegeven om het wapen te zoeken. In minder dan geen tijd kwam de hond met het wapen tevoorschijn.

De 20-jarige Vlissinger is overgebracht naar het politiebureau in Goes. Daar is de man gehoord en heeft hij afstand gedaan van het verboden wapen. Hij is met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
`japio (16-9-2012 om 15:12)
@vlissinger: ja vreemd hé, t is niet eerlijk
Goedzo! (16-9-2012 om 15:09)
@Vlissinger: als de politie tot zoiets over gaat is het niet voor de lol. Niks omgekeerde wereld. Als men zich aan de wet en gedragsregels houdt hoeft de politie ook niet in te grijpen, dus je argument raakt kant noch wal. Gelukkig zijn ze gepakt voor ze het (verboden) wapen konden gebruiken.
Vlissinger (16-9-2012 om 14:26)
@ B.e.zorgd. en de politie mag wel mensen elektrocuteren? omgekeerde wereld ofzo
B.e.zorgd (15-9-2012 om 18:01)
Een stiletto in Terneuzen,een stroomstootwapen in Goes.Laat die dingen lekker thuis als je gaat stappen.Het kan allen maar problemen geven of nog veel erger
Cookie-instellingen beheren