Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 282 km

Politie zoekt eigenaren goederen

Toegevoegd: 17-09-2012, 12.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar eigenaren van goederen die waarschijnlijk afkomstig zijn van een inbraak. 


Op vrijdag 17 augustus zijn op de Oude Rijksweg bij Rilland twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak. Bij de aangehouden zijn diverse goederen aangetroffen, waarvan een deel nog bij de politie ligt. De politie wil graag in contact komen met de eigenaren hiervan. 

De Antwerpenaren (25 en 29 jaar) worden verdacht van diefstal uit woningen tussen 12 t/m 17 augustus in Lewedorp, Kapelle, Nisse en diverse dorpen in de gemeente Veere. Het tweetal zit nog steeds vast in afwachting van de strafzaak. 

Bij een woninginbraak in Nisse werden vier geweren weggenomen. Ook deze waren in hun bezit. De eigenaar van deze wapens had hiervoor een vergunning en heeft de wapens ondertussen teruggekregen.  

Door de politie zijn nog meer goederen aangetroffen. Afbeeldingen van deze goederen staan op de website van de politie. (http://www.politie.nl/zeeland) Mensen die hun eigendom herkennen kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren