Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Aanhoudingen bij hennepkwekerijen

Toegevoegd: 17-09-2012, 12.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen vrijdag hennepkwekerijen ontdekt in Hoofdplaat en Vlissingen. Bij de kwekerijen zijn drie mannen aangehouden. 


De kwekerij in Hoofdplaat werd vrijdag ontdekt in een woning aan de Havenstraat. Er werden 194 planten aangetroffen. De kwekerij en de planten zijn vernietigd. In de woning is een 31-jarige man uit Axel aangehouden. 

Vrijdagmiddag rond 14.30 uur in een woning in de Vincent van Goghlaan ook een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij omvatte 17 planten en is vernietigd. Twee mannen, 24 en 28 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Import (18-9-2012 om 15:13)
In Sluiskil is een hennepkwekerij waarvan de eigenaar spoorloos verdwenen is. Huis staat al een paar maanden in verlaten toestand, je kunt zien dat de bewoner snel vertrokken is. Heeft het te maken met het 'openbare-verkoop-biljet' dat even ervoor op de deur geplakt zat?
Cookie-instellingen beheren