Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Allerlaatste fietsenkijkavond politie

Toegevoegd: 17-09-2012, 19.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Op maandag 24 september tussen 19.00 en 20.00 uur vindt de allerlaatste fietskijkavond plaats bij garage Kuzee aan de Marie Curieweg in Ritthem.


Met ingang van 1 oktober 2012 wordt de registratie van verloren en gevonden goederen bij de diverse Zeeuwse gemeenten ondergebracht. In de rest van Nederland is dit al het geval sinds 1 juli 2012. 

Omdat er in de opslag van de politie Zeeland nog heel veel fietsen staan vind volgende week maandag de allerlaatste kijkavond plaats. Deze fietsen zijn afkomstig van heel Walcheren, dus ook als u niet in Vlissingen woont, is het best de moeite waard om nu nog een kijkje te nemen. 

Mist u nog een fiets, dan bent u van harte welkom met een proces-verbaal van aangifte en/of een reservesleuteltje. U kunt uw eigen fiets dan direct meenemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren