Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 378 km

Politie betrapt inbrekers op heterdaad

Toegevoegd: 18-09-2012, 21.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het Stationsplein in Vlissingen hebben agenten van de politie dinsdagochtend rond 04.00 uur twee Vlissingers van 34 en 41 jaar op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een winkel. 

Nadat bij de meldkamer van de politie een melding van inbraak was binnengekomen gingen agenten ter plaatse. Daar zagen zij een man buiten voor de deur staan, terwijl een andere man binnen enkele zakken met goederen vulde. Beide mannen, twee Vlissingers van 34 en 41 jaar, werden aangehouden.


In de zakken zaten postzegels en een grote hoeveelheid rookwaar. De mannen zijn naar Torentijd gebracht, de goederen zijn aan de eigenaar teruggegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (24-9-2012 om 09:20)
Ik hoor of lees vaak dat mensen vinden dat de politie de daders te zacht aanpakt of te mild straft, maar dat is de taak van justitie, en niet de politie! En welke straffen zijn passend, laten we dan toch teruggaan naar standrecht en middeleeuwse lijfstraffen, mischien zijn die klagers dan tevreden!!
R (19-9-2012 om 11:03)
Politie nog aan het overwerken voor het papier werk en de daders al op vrije voet aan het uitslapen ? Klasse dat ze gepakt zijn!
J.Kooiman (19-9-2012 om 08:01)
Goed werk, weer twee lieden die kunnen gaan nadenken over hun misdaad.
Cookie-instellingen beheren