Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvallers camping nog spoorloos

Toegevoegd: 19-09-2012, 11.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZOUTELANDE - De politie is nog steeds op zoek naar de drie daders die vrijdag aan het eind van de middag op brute wijze een gewapende overval pleegden in de campingwinkel aan de Westkapelseweg in Zoutelande.  


De overvallers bedreigden omstreeks 17.45 uur de eigenaar van de winkel met wapens. Er ontstond een worsteling met de daders waarbij het vermoeden bestaat dat een van de daders hierbij in zijn gezicht gewond is geraakt.

Na de overval renden de jongemannen - zonder buit - de camping af. De politie heeft het vermoeden dat ze twee scooters, die bij de bushalte - bij de ingang van de camping - stonden, startten en in onbekende richting wegreden. De politie denkt dat op deze scooters of een van deze scooters witte kappen waren gemonteerd. 

Signalement
- Dader 1: blanke jongeman, onbekende leeftijd , lengte ongeveer 180 a 190 cm, slungelig type, gekleed in donkere sportkleding en sportschoenen. Tijdens de worsteling is deze dader vermoedelijk in zijn gezicht gewond geraakt.
- Dader 2: blanke jongeman, onbekende leeftijd, lengte ongeveer 175 cm, gekleed in blauwe sportkleding.
- Dader 3: blanke jongeman, onbekende leeftijd, lengte ongeveer 175 cm, gekleed in lichte broek en donkere jas of jack. 

De politie heeft de volgende vragen aan u:
- Kent u in uw omgeving iemand die voldoet aan het signalement van dader 1 en die sinds vrijdagmiddag jl. gewond aan zijn gezicht is?
- Kent u de combinatie van deze drie jongemannen?
- Kent u drie jongemannen, die elkaar kennen en die minimaal twee scooters in hun bezit hebben, eventueel voorzien van (een) witte kap(pen)? 

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar deze gewapende overval, neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zie ook:
- 14/09/2012: Overval supermarkt Zoutelande


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (19-9-2012 om 17:29)
Misschien dat ouders van deze drie heren ook mogen opletten wanneer er witte kappen van de scooter/s worden gedemonteerd en de originele worden teruggeplaatst.
Cookie-instellingen beheren