Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto rijdt door na aanrijding letsel

Toegevoegd: 24-09-2012, 19.44 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdag een automobilist(e) doorgereden na een aanrijding in Middelburg. Dat heeft de politie nu pas bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde zaterdag rond 19.45 uur op de kruising Pottenbakkerssingel - Zandstraat. Een 22-jarige Middelburger werd op zijn fiets aangereden door een automobilist(e).

De Middelburger viel op de weg. De automobilist(e) reed door zonder zijn/haar identiteit bekend te maken. Hij/zij reed in een zilverkleurige auto met een witte kentekenplaat en zwarte letters.

Het slachtoffer heeft door de val zijn hand gebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-9-2012 om 11:40)
Wit kenteken met zwarte letters, was het meschien een duitse,of poolse meschien wel fruitplukkers ik hoop dat men haar te pakken krijgt,
Gianna (26-9-2012 om 12:19)
@Mevrouw. Dat is wel erg triest. Word je een keer aangereden kom je niet op internet te staan. Aangifte gedaan?
Mevrouw (25-9-2012 om 10:08)
Ik ben vorige week op de fiets ook aan gereden en was ook doorgereden zonder blikken of blozen of effe te kijken of alles goed was maar kom niet op internet te staan ben zeker minder belangrijk.
Peter (25-9-2012 om 00:33)
Witte kentekenplaat zwarte letters...Het zou me te zeerste verbazen als het hier om een persoon uit Polen gaat.. Poolse chauffeurs rijden niet met alcohol op en rijden zeker niet door na een ongeluk en zijn in deze periode (fruitpluk) van het jaar niet in Zeeland te vinden...
Veer (24-9-2012 om 23:12)
Er staat toch duidelijk dat ze niet weten of het een man of vouw was!! Wat een vooroordeel gelijk zeg....
Reddevil (24-9-2012 om 21:49)
Lekker mormel dan om door te rijden!!!!!! Sterkte voor degene die is aangereden. Hopelijk pakken ze haar!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren