Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 119 km

Vrouw meldt zich na ongeluk

Toegevoegd: 26-09-2012, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die maandag in Middelburg een fietser aanreed, kort polshoogte nam en vervolgens het slachtoffer op straat achterliet heeft zichzelf gemeld. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Op de Vrijlandstraat in Middeburg is maandagmiddag een 14-jarige fietser aangereden door een busje. De bestuurster hiervan is even kort uitgestapt maar heeft het slachtoffer hierna alleen achtergelaten. De vrouw was niet te traceren. Dinsdag heeft de vrouw zich gemeld bij de politie. Het gaat om een 47-jarige Middelburgse.

Het meisje raakte gewond aan haar heup en een knie. Nadat een huisarts het slachtoffer had onderzocht, is besloten haar op te nemen in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes.

Zie ook:
- Meisje gewond op straat achtergelaten (24-09-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smet (28-9-2012 om 14:01)
@ kevin. Mensen moeten inderdaad niet zomaar iets zeggen, dus dat meisjes van 14 het verhaal opblazen slaat ook nergens op. En voor zover ik weet mag je op de vrijlandstraat gewoon fietsen hoor, dus check eerst zelf de feiten.
Kevin (27-9-2012 om 17:55)
Mensen die reactie geven op zoiets, moeten niet zomaar wat zeggen, Rijbewijs afpakken blabla je weet niet eens hoe het is gegaan Dat meisje mag daar niet eens fietsen En een 14 jarig meisje komop die blazen het hele verhaal nog eens op ook.
Marcel (27-9-2012 om 17:20)
Tjonge jonge we gaan er echt op vooruit bij de reacties. Ik weet niet wat me meer zorgen baart, de aanrijding of het taalgebuik en verwensingen van sommige personen. @ cor, @ Joo, @ Peter. Allemaal een grote mond terwijl je niets afweet van wat er daadwerkelijk is gebeurd. Ga lekker wieberen!!!!
Bobbertje (27-9-2012 om 15:27)
In paniek doorrijden/ je hebt de gelegenheid binnen 24 uur je alsnog te melden. anders is het een misdaad. maar eerst gaan kijken en dan denken dat het wel meevalt, of zoiets ? ik hoop wel dat ze haar gaat opzoeken in het ziekenhuis. dat is het minste wat ze kan doen.
K (27-9-2012 om 11:55)
Was ze bang dat ze de gevangenis in moest of wou ze eerst wachten tot de alcohol uitgewerkt was? ik vind gewoon doorijden na ongeval tenlaste leggen dat is wat ze gedaan heeft laat haar maar leren dat je niemand achterlaat na een aanrijding.
Dirk L. (27-9-2012 om 10:30)
Wat een meningen zeg..... Die mevrouw is gewoon gestopt en heeft vermoedelijk te horen gekregen, dat het allemaal wel meeviel. Moet je dan bij een zogenaamd slachtoffer blijven overnachten???? Respect voor deze mevrouw is meer op z'n plaats!!!!!
Cookie-instellingen beheren