Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Anonieme brief over seksueel misbruik

Toegevoegd: 28-09-2012, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar mensen die in een anonieme brief een man uit de gemeente Vlissingen hebben beschuldigd van seksueel misbruik.


Volgens de politie is er bij de recherche een brief binnengekomen uit naar van 'inwoners van Walcheren'. In de brief wordt gevraagd actie te ondernemen tegen een man uit de gemeente Vlissingen. Deze man zou zich volgens de briefschrijvers al enige jaren schuldig maken aan seksueel misbruik.

De recherche neemt de anonieme brief serieus en wil een onderzoek starten. "Wij verzoeken de briefschrijvers dan ook om uit de anonimiteit te treden en contact op te nemen met de recherche in Vlissingen. Zonder nadere informatie wordt verder onderzoek bemoeilijkt. Uiteraard worden alle gesprekken vertrouwelijk behandeld", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (30-9-2012 om 13:17)
Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Gelukkig hebben we rechters die een oordeel moeten geven en hoeven wij dat niet te doen. Des al niet te min zou het vreselijk zijn voor de slachtoffers als deze persoon zijn straf zou mislopen!
Rob (30-9-2012 om 09:38)
Natuurlijk zou het 'beter' zijn als deze persoon niet anoniem was gebleven. Door mijn beroep weet ik hoe moeilijk het kan zijn om open over seksueel geweld te praten. Bij deze biedt ik mij aan haar of hem te helpen bij het verwerken en/of aangeven. Je eerste stap heb je gezet. Complimenten daarvoor!
Rob (30-9-2012 om 09:33)
Ik schrik dat er zo fel wordt uitgehaald naar de persoon die deze anonieme brief heeft geschreven. Wat een respectloosheid en onbegrip. Iedereen kan toch wel aanvoelen dat het aangeven van zoiets je niet in de koude kleren gaat zitten? Het erover praten kan al een enorme angst oproepen.
Michel (29-9-2012 om 20:06)
POLITIE........ wie is deze v belzen..........misschien eens wat beter bekijken deze persoon met een zieke gedachte
Boterspaan (29-9-2012 om 18:54)
In reactie op het "niet klikken" discussie hier. het willens en wetens verzwijgen en verborgen houden van misdadigers/misdrijven is gewoon ook strafrechtelijk een crimineel misdrijf. buiten de wet om ? is kindermisbruik verzwijgen een van de lafste en laagste daden en "mens" onwaardig. beesten dus
Linnie (29-9-2012 om 17:03)
Alle tegenstanders van de anonieme brief. Zijn jullie ook tegen het meldpunt waar je een misdaad anoniem kan melden?? Als kinderen misbruikt worden is dat ook een misdaad. Natuurlijk moet de politie deze brief serieus nemen.
Cookie-instellingen beheren