Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken M'burg, Tholen en Aagtekerke

Toegevoegd: 29-09-2012, 11.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt inbraken in Middelburg, Tholen en Aagtekerke. Deze werden vrijdag ontdekt.


In Middelburg werden inbraken ontdekt in woningen aan het Belfort en de Koepel. In beide woningen is men via de achterdeur de woning binnengekomen. Uit beide woningen is geld gestolen en missen de bewoners persoonlijke documenten. Bij een woning in de Seintoren is een poging tot inbraak gedaan.

Bij een bedrijf in de Energieweg in Tholen is vrijdag rond 18.15 uur een diefstal ontdekt. Er is een geldbedrag uit een kassa weggenomen van enkele honderden euro's.

Tussen 21 septemberen 28 september 2012 is ingebroken in een woning in de Geschiresweg in Aagtekerke. Er zijn visspullen weggeomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (29-9-2012 om 18:00)
WEER drie in Middelburg ! Eerst drie in Zuid toen drie in Dauwendeale toen drie in Souburg en nu weer drie in Zuid Hopelijk worden ze snel gevonden
Piet cevaal (29-9-2012 om 12:33)
Onbegrijpelijk!!!!! Zoveel geld in je kassa te laten zitten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren