Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder ongeluk aangehouden

Toegevoegd: 29-09-2012, 11.15 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft vrijdagavond in Rilland een man aangehouden die was doorgereden na een ongeluk in België.


De 59-jarige automobilist was achtervolgd door een betrokkene van het ongeluk in Hoevenen. Deze belde ook de politie. De vluchtende bestuurder werd uiteindelijk aangehouden bij Rilland.

De politie trof de doorrijder, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, aan in zijn auto in Rilland waarop hij is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truusje (4-10-2012 om 18:57)
Als je de doorrijder kent weet je ook dat er zeer waarschijnlijk alcohol in het spel was. En inderdaad hij had ook gelijk naar het bureau door kunnen rijden of de politie zelf kunnen bellen ipv naar zijn iegen huis te rijden.
M@r (30-9-2012 om 21:15)
Welja Truus...doe er nog een schepje bovenop met je op niets gebaseerde "vermoedens". Ik vind dat iedereen erg snel met een oordeel klaar staat..nb met de strafmaat erbij! Lees het commentaar van "Bekende"eens zou ik zeggen.
Lies (30-9-2012 om 20:14)
@bekende: Als je half in elkaar wordt gemept kun je zelf ook de politie bellen of er gelijk naar toe rijden!!! Dan kun je jezelf melden en gelijk aangifte doen van mishandeling. Dus .....
Truusje (30-9-2012 om 15:07)
Het moest er een keer van komen denk ik dan maar. Blij dat er politie bij is geweest. Voor het zelfde geld wordt je een keer van je fiets gereden oid. Er stond niet bij of er drank in het spel was... maar heb zo een vermoeden....
Ruben (30-9-2012 om 13:38)
Zoiets heb ik gehad met met fietsers. Ze "namen" voorrang op de rotonde waardoor ik ten val kwam met de motor. Voordat ik overeind stond, waren zij vertrokken. En ik stond daar met schade van €168. Van mij mogen ze zulke een week op de markt in het schavot zetten, met een kist tomaten en eiers!!!!
Rinus (30-9-2012 om 12:07)
Mensen die door rijden moeten zwaar gestraft worden,je zal maar zwaargewond achter blijven,ik moet er niet aan denken.
Cookie-instellingen beheren