Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 64 km

Franse reiziger wil auto openbreken

Toegevoegd: 30-09-2012, 15.00 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Zaterdagavond rond 23.45 uur is in de Langestraat in Hoek een 33-jarige Fransman aangehouden op verdenking van een poging tot het inbreken in een auto.


De eigenaar van een personenauto zag dat een man stond te morrelen aan zijn auto en ging polshoogte nemen. Hij sprak hem aan en belde intussen de politie. Toen deze ter plaatse kwam vertelde de verdachte, een Fransman, dat hij al 2,5 dag aan het reizen was en gisteren te voet vanuit Oostende was vertrokken naar Nederland.

Hij zocht een slaapplaats en verklaarde dat hij had geprobeerd om uit de auto geld weg te nemen. De man was ook niet in het bezit van een identiteitskaart. Hij is meegenomen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertje (1-10-2012 om 12:04)
Franse "reiziger"? landloper heet dat, inbreker of crimineel tuig, ongewenste vreemdeling.. gajus.. uitschot.... reiziger... wat een belachelijke woordkeuze.
Cookie-instellingen beheren