Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Balletjespistool in beslag genomen

Toegevoegd: 30-09-2012, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft zaterdagavond in Hulst een balletjespistool in beslag genomen. Dat is zondag bekend gemaakt.


Volgens de politie was het balletjespistool niet van echt te onderscheiden en het bezit van zo'n wapen is dan ook in Nederland verboden. Zodoende werd het wapen in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jip (5-10-2012 om 09:46)
Ja Marco, maar als er nou een niet van echt te onderscheiden pistool tegen je hoofd gehouden wordt... Of als een kind een niet van echt te onderscheiden pistool naar jou kind richt... Wat zeg je dan?
Marco (3-10-2012 om 10:08)
Ja Jip, maar nu hadden ze t gewoon terug kunnen geven, ze weten nou toch dat die kind geen echte had, moet ik het blijven zeggen dan? Ze kopen toch wel weer een nieuwe. En anders gaat de politie alle markten af om die dingen inbeslag te nemen, hebben ze tenminste wat te doen inplaats van rond rijden
Jip (2-10-2012 om 08:38)
Er staat toch: deze was niet van echt te onderscheiden?! Dat is wat anders als de cowboy pistolen met de fel oranje gekleurde loop waar wij vroeger mee speelden hoor!
Marco (1-10-2012 om 22:46)
En al waren ze geslepen zolang je er maar niet mee gaat spelen vind het gewoon bull, met een wegwerp plastic mes kan ik ook iemands keel door snijden, nog even en mag dat ook niet meer verkocht worden. Ne als wat Djmh zei, belachelijk.
Marco (1-10-2012 om 22:41)
Ja, Dymp, jij heb ze voor de sier. Jij gaat er niet mee rond lopen zwaaien dat is anders. Maar hier was een kind met een speelgoed pistool aan het spelen en werdt afgepakt omdat (hun) het op een echte vond lijken maar als ze dan weten dat het geen echte is konden ze m toch weer terug geven?
Dymphi (1-10-2012 om 18:23)
@marco Ik heb meerdere zwaarden gekocht op diverse festivals, al meerdere malen politie in huis gehad en elk zwaard wat ik heb staan staat nog steeds, zolang ze maar niet geslepen zijn!!
Cookie-instellingen beheren