Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 174 km

Meer details overval AH Vlissingen

Toegevoegd: 01-10-2012, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De overval op de Albert Heijn XL-supermarkt in Vlissingen is gepleegd voor zeker twee personen. Er is zeker één schot gelost. Ook is er in tegenstelling tot een eerder bericht van de politie wel degelijk iemand gewond geraakt.


De overvallers kwamen volgens de politie rond 06.00 uur de supermarkt binnen via het laad- en losplatform aan de achterzijde van de winkel. Toen ze in de winkel waren, zijn drie medewerkers van de supermarkt door één van de overvallers met een vuurwapen bedreigd.

Uit de getuigenverklaringen is nog niet gebleken waar de andere overvaller zich op dat moment bevond. De drie personen hebben niet gezien wat de overvallers verder in de winkel hebben gedaan en of ze iets hebben meegenomen.

Tijdens de overval is in elk geval één schot gelost. Volgens de politie is dit duidelijk geworden aan de hand van getuigenverklaringen en sporenonderzoek. Waarom het schot is gelost is onduidelijk. Er is niemand door de kogel(s) geraakt.

Gewonde
In tegenstelling tot een eerdere mededeling van de politie is er ook één medewerker licht gewond geraakt. Het is nog onduidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen, maar hij heeft in ieder geval geen schotwond. Zijn verwondingen zijn behandeld door een arts. De oorzaak moet uit verdere getuigenverklaringen en onderzoek blijken.

Naast de drie mensen waren er nog negen medewerkers in de winkel. Zij hebben zich in veiligheid gesteld zodra ze in de gaten kregen wat er aan de hand was. Door een aantal van hen is 112 gebeld.

Signalement
Het signalement van één van de overvallers luidt: een man van ongeveer 1.75m. Hij heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere jas tot op de heupen, vermoedelijk met een capuchon. Hij droeg verder een donkere broek. Hij was iets gezet. Van de andere dader, ook een man, is er geen goed signalement.

We zoeken naar getuigen die op of rond het tijdstip, 06.00 uur vanochtend, iets opvallends gezien hebben, of aan de hand van het signalement ons iets kunnen vertellen. Zij kunnen dit bij ons melden via 0900 - 8844 of bij het dichtst bijzijnde politiebureau.

Zie ook:

- Overval Albert Heijn XL Vlissingen (01-10-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (8-10-2012 om 10:51)
Is dit niet iemand van binnenuit ? er wordt tegenwoordig door veel klanten gepind en maken gebruik van dat systeem waarbij je het product scant en aan het einde uitleest ook weer( pinnen ) dus er moet iemand van binnen geweest zijn en weet dat er losgeld was ? lijkt mij tenminste
Loes (2-10-2012 om 05:53)
Nee, zolang ze hier alles binnen willen halen, neemt het alleen maar toe...zeeland gaat kapot, en daar mag je ze voor bedanken.
Jan-Willem (1-10-2012 om 17:56)
Best wel een duidelijk signalement. vlissingen barst van de mannen met donkere huidskleuren en capuchons. zoeken naar een naald in een hooiberg.
Bertje (1-10-2012 om 17:44)
Lijkt hier wel amsterdam aan het worden!!!! Iedere dag wel een overval.Ik dacht dat we hier in zeeland rustig woonden?
Kees (1-10-2012 om 17:05)
Het word steeds gekker hier!! Is toch niet meer normaal!! SCHAN-DA-LIG!! Sterkte voor het personeel!
Klant (1-10-2012 om 15:06)
Daders,als jullie zo stoer zijn om overvallen te plegen,wees dan ook zo stoer om jezelf te melden bij de politie.
Cookie-instellingen beheren