Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 03-10-2012, 16.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdag een 31-jarige man uit die plaats aangehouden wegens een steekincident in een woning in de Mascagnistraat. 


Bij het steekincident, dat plaatsvond rond 23.00 uur, heeft de 31-jarige man een van de bewoners, een 49-jarige man, met een scherp voorwerp gestoken. De 49-jarige man raakte gewond en hij is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij niet levensbedreigend gewond was.

De 31-jarige man is er na de steekpartij te voet vandoor gegaan, maar hij heeft zich rond 02.30 uur bij het politiebureau gemeld. Hij is daar aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Het incident vond plaats in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (4-10-2012 om 01:24)
Best gezellig de laatste tijd in Terneuzen. De ene steek-schiet-knokpartij na de andere. Wonen daar geen Zeeuwen? 't Lijkt wel het wilde westen daar. In ieder geval juist dat de dader zich zelf gemeld heeft, maar ik zou als ik jou was gen relatie meer aangaan. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren