Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met gestolen auto

Toegevoegd: 03-10-2012, 20.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Maandagavond heeft de politie een 34-jarige automobilist uit Krabbendijke aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaak en vervolgens de plaats van het ongeval had verlaten. 


Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding dat er op de Oude Rijksweg in Kruiningen een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden. De bestuurder van de auto had de plaats van het ongeval verlaten. 

Een getuige, die vlak na het ongeval langs reed, zag de 34-jarige man in een beschadigde auto zitten en sprak hem aan. Kort daarop verliet de bestuurder de plaats van het ongeval. Door agenten is de bestuurder van de personenauto op het sluizencomplex aan de Kanaalweg in Kruiningen aangetroffen en aangehouden.

Bij zijn aanhouding rook de man sterk naar alcohol. Hij weigerde echter mee te werken aan een ademanalyse. De auto waarin hij reed bleek gestolen te zijn. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan. De 34-jarige man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertje (4-10-2012 om 09:10)
Alles uit eigen zak laten terugbetalen , en zeker geen lening van de gemeente geven die dan later wordt kwijtgescholden of dat soort regelingen om tuig te belonen op de kosten van de welwillende niet gestoorde of verslaafde burgers. want zo gaat het vaak wel, alleen vertelt men dat nooit.
Bram (4-10-2012 om 01:18)
Soms zou je denken, mensen leren het nooit. Het waarom ontgaat mij volledig. ALCOHOL EN VERKEER, het kan niet samen. Blijkt ook nu weer. Vervolgens niet meewerken, daar veroorzaak je toch problemen mee voor de rest van de week. Allemaal niet zo verstandig Gelukkig zijn er geen anderen gewond.
Tom (4-10-2012 om 00:18)
Goed dat deze man gepakt is!!
Cookie-instellingen beheren