Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Drie woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 04-10-2012, 12.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tussen woensdag 04.15 uur en donderdag 00.00 uur is in Zeeland drie maal aangifte gedaan van een woninginbraak. De inbraken zijn gepleegd in Goes, Vlissingen en Oostburg.


In Goes werd een woning in de Albardastraat bezocht door inbrekers. Dit gebeurde tussen woensdagmiddag 12.30 uur en middernacht. De inbrekers zijn vermoedelijk de woning binnengekomen door een groot raam in de woning open te breken. De woning werd doorzocht en er werden flink wat zaken gestolen, zoals twee laptops, twee fototoestellen, sieraden en een onbekend geldbedrag.

Het verbreken van het raam moet volgens de politie erg veel lawaai hebben gemaakt. " Het zou dus goed kunnen dat iemand in de buurt iets gehoord of gezien heeft. Getuigen kunnen ons bellen op 0900-8844. Ook is het mogelijk dat men even langs komt op het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes", aldus de politie.

Woensdag is tussen 12.45 en 14.15 uur ingebroken in een woning aan de Batenburg in Vlissingen. De bewoner kwam thuis en ontdekte dat er een inbraak in het huis was gepleegd. Het is niet bekend hoe de dieven de woning zijn binnengekomen. Uit het huis zijn een laptop en een fototoestel gestolen.

Midden in de nacht van dinsdag op woensdag werd tussen 03.45 en 04.45 uur een bewoner van een huis aan de Poolster in Oostburg wakker van een geluid. Hij ging kijken en ontdekte dat er inbrekers binnen waren geweest. Vermoedelijk zijn de inbrekers via een raampje zijn huis binnen gekomen om daarna twee laptops, drie gsms, een portemonnee en een fototoestel mee te nemen.

Ter plekke is een sporenonderzoek gedaan in en om de woning en ook werd er door de surveillancedienst een buurtonderzoek gehouden. Mogelijk heeft een buurtbewoner de inbrekers nog gezien, van hem is een getuigenverklaring opgenomen.

Hebt u ook iets gezien of gehoord en hebt u nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844 of kom langs op het politiebureau in Oostburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren