Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Straatroof Walstraat Vlissingen

Toegevoegd: 05-10-2012, 10.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Walstraat in Vlissingen een straatroof gepleegd. Een 20-jarige jongeman uit die plaats werd rond 04.15 uur door onbekenden van zijn portefeuille beroofd.


De Vlissinger was, wegens het feit dat hij zich had misdragen, een kroeg uitgezet. De portier van de kroeg was nog op zoek naar zijn tas en de man stond buiten te wachten. Een paar mannen kwamen naar de Vlissinger toe en probeerden zijn portefeuille uit zijn zak te halen. Dit lukte niet, omdat de Vlissinger op de deur van het café bonkte.

Even hierna kreeg de Vlissinger zijn tas terug van de portier. Hij ging lopend op weg naar huis. Hij liep door de Walstraat toen hij ineens aangevallen werd door onbekenden. Hij kwam ten val en merkte dat zijn portefeuille uit zijn zak gepakt werd. Nadat zijn portefeuille geroofd was, zijn de daders weggerend.

De 20-jarige is hierop teruggelopen naar de kroeg. Daar heeft één van de portiers de politie gebeld en twee bikers zijn naar het café gereden. Daar deed het slachtoffer zijn verhaal en op verzoek van de politie is hij meegegaan naar het bureau om daar aangifte te doen. Hij vertelde wat er allemaal gebeurd was en dat is op papier gezet.

De politie is een onderzoek gestart en is zodoende op zoek naar getuigen. Bent u vannacht getuige geweest van de laffe beroving? Dan kunt u bellen met 0900-8844, of u kunt even langskomen op het bureau in Vlissingen. Als u wel meer weet, maar u wilt liever niet met de politie praten, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (6-10-2012 om 16:44)
Net zoals in de UK, camera's door heel het centrum, veiligheid gaat voor privacy vind ik.
Stapper (6-10-2012 om 08:18)
Dit is toch geen nieuws?snap niet ,dat er na herhaaldelijke berovingen niks gebeurd hier in de walstraat ,die mannetjes opereren hier al lang.
Vliss (5-10-2012 om 23:52)
@ Mar we leven niet meer in 1961, tegenwoordig gaat iedereen later op stap en ook tot later. Donderdag op vrijdag is gewoon de vaste stap avond van veel studenten. Is het nu dus zijn schuld dat hij op die tijd nog op straat was dat hij beroofd is??
Bertje (5-10-2012 om 20:37)
Tegenwoordig kan je niet meer veilig over straat s'nacht. of zijn dronkaards gewoon een makkelijk doelwit ?
Mister t (5-10-2012 om 18:37)
Wordt het niet eens tijd dat er wat camera,s hier en daar worden opgehangen, en is geen omschijving van de daders?
Mar (5-10-2012 om 14:06)
Hoort zo,n jonge goser niet om die tyd in zijn wiegje te liggen????? in plaats van in de kroeg
Cookie-instellingen beheren