Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterrijder veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 07-10-2012, 21.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zaterdagavond rond 22.00 uur vond er op de Scheldeboulevard in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een scooter en een personenauto.


De 41-jarige scooterrijder uit Axel reed over de Scheldeboulevard komende uit de richting van de Scheldekade. Toen hij, ter hoogte van flatgebouw Waterfrond, afsloeg naar het fietspad verleende hij geen voorrang aan de hem op de dezelfde weg tegemoet komende personenauto. 

Door de aanrijding raakte de scooterrijder ten val. Hij raakte niet gewond. Uit ademanalyse bleek dat de man, beginnend bestuurder, ruim 9 maal teveel had gedronken.

Tegen de scooterrijder is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (8-10-2012 om 00:24)
41 jaar, en beginnend bestuurder ? Om 22uur al 9 maal te veel gedronken ? Beetje dom hè ;-(. Zal nog een hele toet worden voordat deze figurant volwassen is, succes Terneuzen.
MV (7-10-2012 om 22:07)
Kan zo boos worden van zulke berichten. Waarom drink je uberhaupt als je nog moet rijden?
Cookie-instellingen beheren