Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man gewond bij ongeluk

Toegevoegd: 10-10-2012, 16.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Plein 1940 in Middelburg is dinsdag even na 21.00 uur een 29-jarige Middelburger met zijn snorfiets gevallen en gewond geraakt.


De man kwam vanaf de Zusterstraat en draaide rechtsaf Plein 1940 op. Daar raakte hij een paaltje en werd van de snorfiets geslingerd. De snorfiets kwam daarna op zijn rug terecht. De man brak zijn sleutelbeen en liep verder een hersenschudding en letsel aan zijn wenkbrauw op.

Hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht waar hij vanwege zijn verwondingen een nacht moest blijven. Daar werd een bloedtest afgenomen, omdat bleek dat de man alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (12-10-2012 om 17:47)
@Elisa Volgens de norm had hij teveel gedronken en mocht dus geen voertuig besturen, of hij nu stomdronken was of licht aangeschoten doet er in dit geval niet toe. Hopelijk keert zijn verzekering NIET uit en draait hij zelf voor de schade op.
Bertje (12-10-2012 om 09:56)
Deze man was wel dronken. De paal die deze man heeft geraakt staat al jaren in de binnenstad. Ik hoop dat deze jongeman op zijn werk ook uit kan leggen waarom hij alles gebroken heeft en waarom hij geen voertuig mag besturen. Als ik werkgever was had hij ontslag gekregen. KEIHARD STRAFFEN!!
John (11-10-2012 om 13:29)
in Terneuzen heb ik 4 a 5 van dat soort ongelukken zien gebeuren door criminele paaltjes die vlak aan de straatkant staan op iedere hoek. Bijv. eem meisje met kranten in haar fietstas die de bocht omreed en met de tas aan het paaltje bleef haken, viel en haar arm brak.Deze 5 waren NIET dronken
Bertje (11-10-2012 om 11:15)
Ik laat dronken junks altijd liggen. ik ga er toch vanuit dat deze verslaafde de totale rekening van alle kosten zelf mag gaan betalen ? laat hem maar verplicht afkicken op eigen kosten ook want de maatschappij is het zat om te blijven betalen voor de junks die gewoon echt niet beter meer willen.
Elisa (11-10-2012 om 00:23)
Snap de vurige reacties, maar vast zal de man zijn lesje hebben geleerd. En dronken word je tegenwoordig al snel genoemd ook al is het 1 consumptie. Ik praat het absoluut niet goed, maar aandikken is in de mode geloof ik zo. Gelukkig is het bij eenzijdig ongeval gebleven!
Marja (10-10-2012 om 18:34)
Ja!en voor zulk soort moet een ander wachten met heel veel spanning op uitslagen van de arts die nog ..bezig.. was met een spoedgeval.. dus deze kerel!.rijbewijs intrekken en nooit meer terug geven...en boontje komt om zijn loontje zullen we nog maar zeggen
Cookie-instellingen beheren