Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twaalf bekeuringen bij controle

Toegevoegd: 12-10-2012, 17.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vandaag gecontroleerd op diverse wegen in de omgeving van Terneuzen. Dat resulteerde in twaalf bekeuringen.


Zes mensen kregen een boete voor te hard rijden. Drie personen droegen geen gordel en kregen daarom een bekeuring. Een ander kon geen rijbewijs tonen en ook werd iemand betrapt voor niet handsfree bellen.

Verder werd een bekeuring uitgedeeld voor het overtreden van een inhaalverbod.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Polletiek (4-11-2012 om 18:33)
Ik moet helaas constateren dat ze hier in Nederland met de armen wijd moeten lopen als een soort van bodybylder omdat er zovel troep aan hun riem hangt. Als er leuke evenementen zijn komen ze de sfeer verpesten met hun houding van hier zijn we.Inhet buitenland gaat het er vriendelijker aan toe.
Marijke (14-10-2012 om 17:15)
Regels worden niet voor niets opgesteld en daar heeft iedereen zich aan te houden. Goed werk van de politie!!
Wiljenietweten (14-10-2012 om 12:20)
@Wim. Jouw reactie slaat nergens op. Jij vergelijkt appels met peren? Er al eens over nagedacht dat inbrekers niet van te voren aangeven waar ze in gaan breken. Al eens berekend hoeveel politie je nodig zou hebben om op iedere hoek van de straat een agent te zetten? Doe eerst eens nadenken voordat je reageert. @Piet Pol. Ik ben blij dat jij niet in de politiek zit met die onzinnige uitspraken. Je bent vast niet vaak in het buitenland geweest. Advies: Doe eens een rondje Europa!
GelukkiggeenPiet (13-10-2012 om 16:40)
Hahaha Piet. Weleens buiten geweest? Nederlandsepolitie staat en word er ook om uitgelachen in buurlanden, bekend als de meest tollerante. Dus ik denk je je bewering heb geformuleerd tijdens het boos zijn om jezelf omdat iemand zijn werk deed. Wat zeg je als een bv kok zijn werk doet? Kookstaat?
Piet Boone (13-10-2012 om 15:39)
Blijkbaar is Piet Polletiek aanwezig geweest bij de bekeuringen. Regels zijn er om nageleeft te worden. Als je dat niet zint, vertrek naar Polen.
Piet Polletiek (13-10-2012 om 11:41)
Ook hier zijn weer door de machtswellustelingen, mensen die niets kwaads van zin zijn, onnodig opgehouden en tijdelijk van hun vrijheid beroofd. In onze naburige landen is het politie machtsmisbruik niet zo groot als in politiestaat Nederland.
Cookie-instellingen beheren