Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 194 km

Terneuzenaar twee keer opgepakt

Toegevoegd: 13-10-2012, 17.55 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 42-jarige Terneuzenaar is afgelopen nacht twee keer aangehouden door de politie.   


Rond 03.00 uur werd de man voor het eerst opgepakt. Dat gebeurde in de Nieuwstraat. Daar reed hij zonder helm op zijn scooter enkele agenten tegemoet. De Terneuzenaar werd staande gehouden en uit een blaastest bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.

De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd omdat hij ruim vier maal de toegestane hoeveelheid had genuttigd. jn scooter bleef achter in de Nieuwstraat.

Na het opmaken van proces-verbaal werd de Terneuzenaar weer in vrijheid gesteld. Even later zagen agenten de man bij het Waterfront weer rijden op zijn scooter. Zodoende werd hij voor de tweede keer aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-10-2012 om 11:59)
Volhouden... +1
Anoniem (14-10-2012 om 15:59)
Hoe dom kan je wezen nu zijn brommer en rijbewijs nooit meet terug geven gewoon vernietigen zulke mensen leren het toch nooit zelfde geld rijdt hij iemand aan echt zulke mensen moeten veel harder worden aangepakt
Cookie-instellingen beheren