Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man met speelgoedpistool

Toegevoegd: 17-10-2012, 22.16 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op het Stationsplein in Goes is woensdagmiddag een 40-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij was in het bezit van een speelgoedpistool.


Bij de politie kwamen rond 13.00 uur enkele meldingen binnen over een verwarde man die met een nepwapen aan het zwaaien was. De eerste keer liep hij ter hoogte van het Kolveniershof. Agenten gingen ter plaatse maar troffen de man niet meer aan.

Even later kwam de melding dat de man richting het station was gelopen. Daar troffen ze de man aan, zittend op een bankje, met een speelgoedpistool. De man was duidelijk onder invloed van alcohol. Hij is ter plaatse aangehouden voor verstoring voor de openbare orde en het gebruik van alcohol op straat.

Op het politiebureau bleek dat hij ook nog een boete had openstaan van 115 euro. Deze kon hij niet betalen dus is hij ingesloten in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (18-10-2012 om 16:54)
Leomon@ dan kan ie altijd nog zijn roes uitslapen!!
Leomon (18-10-2012 om 14:06)
@ marijke: als ze zijn speelgoed niet hebben afgepakt^^
Nietpas (send) (18-10-2012 om 13:22)
Gelukkig is er van de alcohol lang niet zoveel overlast als van cannabis.
Marijke (18-10-2012 om 09:09)
Kan ie verder spelen in de cel!!
Cookie-instellingen beheren