Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Dronken meisje (16) aangehouden

Toegevoegd: 20-10-2012, 14.46 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zaterdag rond 01.50 uur is op de Westwal in Goes een 16-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Het meisje was onder invloed van alcohol.


Een blaastest wees uit dat ze bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Ze is aangehouden voor openbare dronkenschap, voorgeleid en door agenten naar huis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (24-10-2012 om 09:48)
Ho niet meteen op de ouders afreageren, kan me vaak genoeg herinneren dat ik bij vriendinnen bleef slapen en zogenaamd film ging kijken terwijl ik intussen half dronken in Goes liep. Dan weten de ouders er niets van en is dit wel even een eye-opener. maar om ze nu meteen waardeloze ouders te noemen?
Zuipje (23-10-2012 om 19:53)
Jemig ik ben 14 zuip rook en drink ben nog nooit op gepakt dus mensen doe lekker rustig niemand is er dood geen gewonden ik vind het erger van die man uit axel die miss is vermoord enal al die had dan miss niet meer zo lang te leven dus geniet van wat er komen gaat morgen is het misschien te laat!
Kim (22-10-2012 om 19:46)
Beter ook dat ze thuis is gebracht! niks geen boete ze had waarschijnlijk gewoon plezier en beter thuis gebracht worden dan dat er een artikel staat meisje van 16 verkracht ja tocht! dus niet zo zeuren mensen iedereen zo an en toe eens een leuk weekend!!
Kim (22-10-2012 om 19:46)
Joh wat maakt het uit laat dat meisje ook eens lekker op stap gaan bijna iedereen drinkt wel eens net iets teveel ja boeiend! en ze mag ook gwn drinken ze is 16 dus is het legaal
Anoniem (22-10-2012 om 13:42)
Alsof de mensen hieronder op hun 16e nooit dronken zijn geweest. Er staat ook niet in het bericht of ze alleen was of niet, misschien was ze gewoon gezellig met vrienden wezen stappen en ging ze net richting huis. Beetje overdreven reacties hieronder
Vlissinger (22-10-2012 om 12:13)
@Jedidja, ik vrees dat je last hebt van vooroordelen. ik drink niet. en nee het scheelt niet of je het gewend bent, wet is wet. maar te voet maakt niets uit, als ze nou op de scooter was (wat ik niet terug kan vinden) is het terecht. had ze naar huis moeten lopen dan of zo? en aangerand worden?
Cookie-instellingen beheren