Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
117 files van totaal 448 km

Man (18) rijdt 51km per uur te hard

Toegevoegd: 24-10-2012, 17.06 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen heeft een 18-jarige Middelburgse automobilist dinsdagavond zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij veel te hard had gereden.


De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 131 kilometer per uur over de Nieuwe Vlissingseweg. Hier geldt een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. De man reed dus zeker 51 kilometer per uur te hard.

Zijn rijbewijs is de beginnend bestuurder voorlopig kwijt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus kan tenminste rijden (15-12-2012 om 09:19)
@ vlissingse, dat met die buitenlandse platen mag dus helemaal niet als ze hier werken en verblijven, maar dat is lekker goedkoop voor de werkgevers, ze zijn toch niet verzekerd, en de nederlander moet maar wel voor ze betalen, zo houd NL het EU huishoud boekje in orde, door uw geld op te maken.
Willem (15-12-2012 om 07:29)
Welke idioot wilde de leeftijd om een rijbewijs te halen naar 17 jr brengen? ik zou zeggen: omhoog die leeftijd naar 21 jr. dit ventje moet je de eerste 10 jr geen rijbewijs geven. en ook opnieuw examen laten doen. hij kan beter gaan fietsen want in een auto is hij levensgevaarlijk.
Marco (14-12-2012 om 23:53)
Ook niet eens laten fietsen, straks gaat hij nog roekeloos rond fietsen. Laat hem maar blaren op z'n poten krijgen. Tuurlijk is iedereen jong geweest en tuurlijk zijn er ook oudere die niet normaal kunnen rijden...MAG GEWOON NIET KLAAR, Jong en Oud! leren we dat af? Nee nooit.
Vlissingse (14-12-2012 om 20:11)
@ Zeeuw: dan kijk jij nooit wegmisbruikers,want bij een belg word wel zeker het rijbewijs afgepakt, alleen niet bij polen etc als ze per direct kunnen betalen, wat ook belachelijk is, want de meeste wonen hier maar mogen gewoon met eigen kenteken blijven rijden en wij maar betalen!
Remco (14-12-2012 om 12:20)
Terecht dat deze jongen zijn rijbewijs kwijt is. iemand die groot wil voordoen, moet maar op de blaren zitten. Geen wonder dat er ongelukken geburen. Nauwelijks nog maar rijervaring. Maar autorijden is meer dan alleen gas geven. Op cursus en pas over 10 zijn rijbewijs laten halen. FIETSEN!!!!!!!!!!!
Bertus (26-10-2012 om 16:48)
@ marijke, waarom kan je geen appels met peren vergelijken ? is dat het oud hollandsche apartheid denken of zo ? of denkt u soms specialer en bijzonderder te zijn als een ander ? appel+peer=fruit
Cookie-instellingen beheren