Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Taakstraf voor brandstichtingen

Toegevoegd: 25-10-2012, 21.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 23-jarige Goesenaar en zijn 18-jarige vriend uit Wilhelminadorp conform de eis elk een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden opgelegd. Daarnaast moeten ze een schadevergoeding van 14.432 euro betalen. 

De Goesenaar kreeg medio juli vorig jaar ruzie met zijn baas en uit kwaadheid besloten zijn vriend en hij een auto van de baas in brand te steken. Om de politie op een dwaalspoor te zetten (de link naar uitgebrande wagen en boze ex-werknemer lag voor de hand) besloten ze nog een paar auto's in brand te steken. En zo gingen er die nacht nog vier andere auto's in de fik. 


Een vriendin kon kennelijk haar mond niet houden en al snel na de brand konden de beide mannen worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (25-10-2012 om 22:02)
Eindelijk een keer een fatsoenlijke schade vergoeding, beter dan de standaard bedragen van 250 of 500 euro. hier voel je tenminste iets van en leer je misschien iets van!
Cookie-instellingen beheren