Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 277 km

Celstraf geëist tegen drugsdealer

Toegevoegd: 25-10-2012, 21.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 30-jarige Vlissinger, die wordt verdacht van dealen in hard drugs, hoorde donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van 27 maanden, waarvan negen voorwaardelijk tegen zich eisen.


De man, die stelde dat hij een kortere tijd had gehandeld, zou van augustus vorig jaar tot en met zijn aanhouding, medio juli dit jaar te hebben gedeald in cocaïne en heroïne. Bij zijn aanhouding werd er in zijn woning 129 gram heroïne en 201 gram cocaïne pus een vuurwapen aangetroffen.

De man was werkloos geworden en ontdekte via het internet dat er met dealen in harddrugs een aardige cent was te verdienen. De Vlissinger kwam in beeld na een tip aan meld misdaad anoniem. De uitspraak is op 8 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren