Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Meisje (15) betrapt op winkeldiefstal

Toegevoegd: 28-10-2012, 14.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur is een 15-jarig meisje uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden vanwege een winkeldiefstal die zij had gepleegd. 

Het meisje was met een vriendin in een schoenenwinkel in de Lange Geere in Middelburg. Zij zag een paar laarzen staan, heeft het prijskaartje er af getrokken, maar hield er verder geen rekening mee dat er ook nog een alarm op de laarzen zat. Toen zij de winkel uit wilde lopen gingen dus de alarmpoortjes af. 


Het meisje is aangehouden door medewerkers van de winkel en is overgedragen aan de politie. Het meisje is meegenomen naar het politiebureau in Middelburg en daar is ze gehoord. Ze bekende de diefstal en heeft afstand gedaan van de laarzen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (30-10-2012 om 08:03)
Dom dom dom zeg!! Begint al lekker op vroege leeftijd.. Is je moeder trots op je?!
Noord bevelander (29-10-2012 om 14:36)
@patrick. waar slaat jou reactie dan op? volgens mij zijn er in de stad net zoveel winkeldieven te vinden als in het 'land'. wat heeft iedereen toch tegen noordbeveland? eerst is het een drugshol omdat er toevallig een keer iemand word gepakt met wiet. het gebeurt overal
Renata (29-10-2012 om 09:50)
Ha ha, hoe onnozel. Hopelijk heeft ze een goede les geleerd. "Ze heeft afstand gedaan van de laarzen....." grappig zinnetje.
Noord bevelandse (29-10-2012 om 08:25)
@patrick jij komt zeker dan uit "de stad"? wat een onzin om te zeggen ze komt van het land dus kan niet weten dat er een alarm op zit wij die zoals jij zegt "van het land" komen zouden dus achterlijk zijn? kom nou iedereen weet t ze is gewoon stom geweest
Thera (28-10-2012 om 22:34)
@Patrick, U kent het meisje dus en wist dat ze beperking heeft betreffende winkelen,Het had wel zo fatsoenlijk geweest al u haar hierover had ingelicht.
Patrick (28-10-2012 om 19:04)
Het meisje kwam van het "land", dan kan ze ook niet weten dat er beveiliging op zit en dat er in de stad betaald moet worden!
Cookie-instellingen beheren