Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jonge winkeldief bij Media Markt

Toegevoegd: 28-10-2012, 19.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door een winkelmedewerker van de Media Markt aan de Mortiereboulevard in Middelburg is zaterdag een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden omdat hij een diefstal had gepleegd. 

De jongen haalde zaterdagmiddag rond 16.15 uur een computerspel uit de verpakking en verstopte dit onder zijn jas. Hij had niet in de gaten dat dit werd opgemerkt door een beveiliger van de winkel. Die hield de jongen in de gaten tot het moment dat hij de kassa passeerde. Hier sprak de beveiliger de jongen aan en confronteerde hem met zijn bevindingen. 


Door de beveiliger is de politie gebeld en twee collega's van de surveillancedienst hebben de jongeman overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij in het bijzijn van zijn vader gehoord en legde hij een bekennende verklaring af. 

De jongen krijgt een verwijzing naar HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pol (30-10-2012 om 16:51)
U bent dan verkeerd ingelicht, downloaden mag wel, het is enkel verboden (volgens nederlandse wetgeving) het te delen met anderen!
Marco (30-10-2012 om 14:06)
Dacht dat die hoesjes dummy's waren net als bij cd's, vroeger een maatje ging ook stelen, thuis open maken, waren ze allemaal leeg terwijl de çd's gesealed waren. Mag het dan verboden zijn illigaal downloaden, daar kunnen de downloaders toch niks aan doen als je 't zo van de comp af kan halen.
Typsch (30-10-2012 om 13:49)
@ Gamer: illegaal downloaden mag ook niet maar ik denk dat het de dader wat meer spanning geeft het uit een winkel te doen in plaats van het internet. daarnaast zal je er ook meer lef voor nodig hebben dan het illegaal downloaden, omdat de pakkans vele malen groter is..
Gamer (29-10-2012 om 16:38)
Wat een dommerik, computterspellen kun je ook gewoon downloaden en copyeren net als films,muziek, nu alleen je spelcomputter om laten bouwen zodat hij deze copy's kan lezen en je hebt gratis computterspelletjes. of kijk op game media.nl hier kun je voor bv 2tientjes legaal 2de hands spellen kopen
Cookie-instellingen beheren