Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak op klaarlichte dag

Toegevoegd: 28-10-2012, 20.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Afgelopen vrijdag, tussen 15.30 en 17.30 uur, is er ingebroken in een woning aan de Anthony Fokkerstraat in Goes. 

Toen de bewoners thuiskwamen om ongeveer 17.30 uur zagen zij dat een deur geforceerd was en dat hun woning doorzocht was. Uit de woning zijn horloges en geld weggenomen. 


Omdat het tussen bovengenoemde tijdstippen nog licht was, zou het heel goed kunnen dat iemand iets gezien heeft dat met de inbraak te maken kan hebben. Als dat zo is, dan wordt u verzocht te bellen met 0900-8844 of langs te komen op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sluuskillenaar (29-10-2012 om 16:49)
Dat lijkt wel een nieuwe trend,ook in sluiskil, eergisteren was ik smiddags even 10min van huis en er zaten sporen van braak op deur en raamkozijnen, politie kan niks doen want er is geen strafbaar feit gepleegd, ik hoop dat deze inbreker trugkomt, ik ben niet de kleinste zal hem eens goed aanpakken
Cookie-instellingen beheren