Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voor 8e keer zonder geldig rijbewijs

Toegevoegd: 31-10-2012, 16.11 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De politie heeft woensdagochtend in Serooskerke (W) een man voor de achtste keer betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.


De man werd rond 10.30 uur betrapt in de Wilgenhoekstraat. Bij het zien van een passerende politieauto deed de man alsof hij motorpech had en zette de motorkap open. Bij het vragen naar zijn rijbewijs kon de man dit niet tonen.

Onderzoek wees uit dat de 28-jarige Vlissinger een volledige ontzegging heeft van de rijbevoegdheid en dat dit de 8e maal is dat hij rijdt zonder rijbewijs. De personenauto van de 28-jarigre is in beslag genomen en weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (8-11-2012 om 08:44)
@ Fietser2: Wel bij de les blijven hoor. Er rijden duizenden mensen rond 'met de auto van een ander'. Dat zou men aan moeten pakken, heb je gelijk de mensen met een dikke auto EN EEN DIKKE SCHULD' bij hun KL*TEN
René (8-11-2012 om 08:42)
@ Fietser, dat is ook een regel, om een geldig rijbewijs te laten zien bij overschrijving. Maar waar lees jij dan dat die auto op zijn naam staat? En waarom staat er op een kentekenbewijs dat je niet geïdentificeerd kan worden als voertuigeigenaar als je naam op dat papiertje staat?
Oost-souburger (2-11-2012 om 15:00)
Word het dan niet is tijd dat die man een paar jaar gaat zitten of nog een hardere maatregel ,uit huis zetten per direkt .
Fietser (1-11-2012 om 12:50)
Gewoon bij het op naam zetten van het kentekenbewijs altijd een geldig rijbewijs kunnen tonen!!! dacht dat dit wet was?!?. Zo kan iemand geen eigen auto hebben en zul je al stom wezen om die persoon je eigen auto mee te geven. Want deze man leert het dus nooit. Huren ook niet enzzzzz. Fietsen dus!!
QuasiMoto (1-11-2012 om 10:27)
@Terneuzen: helemaal mee eens! Onbegrijpelijk! Als je rijdt tijdens een ontzegging heb je geen respect voor wie en wat dan ook. Wat mij betreft mogen ze in zo'n geval de auto per opbod verkopen en meneer zijn rijbewijs nooit meer teruggeven.
Justitie beschermt crimineel (1-11-2012 om 09:36)
(2) en dan op TV schijnheilige spotjes vertonen dat je niet te hard mag rijden in de bebouwde kom omdat je geen excuus hebt als er iemand gewond raakt of zo. maar zonder rijbewijs APK of verzekering ? van de rechter mag het blijkbaar. die mag dan later uitleggen waarom dus wie was het ? naam ?
Cookie-instellingen beheren