Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Goesenaar ontkent inbraak en overval

Toegevoegd: 01-11-2012, 19.41 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 28-jarige Goesenaar is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van 30 maanden geëist.


De man wordt ervan verdacht in september 2010 te hebben ingebroken bij een pompstation in Biervliet. Daar zou hij dertig pakjes sigaretten hebben gestolen. Twee maanden later werd het pompstation overvallen en werd een medewerkster gedwongen om 500 euro af te geven. Ook daar werd de Goesenaar van verdacht.

De Goesenaar ontkende overigens beide feiten. Wel gaf hij toe in 2002 te hebben ingebroken in een sporthal in Axel en daar onder meer de sleutels van een auto te hebben gepikt. Vervolgens ging hij er met de bijbehorende auto vandoor.

Hoewel de Goesenaar ontkende iets met de pompstations te maken hebben gehad, meende officier van justitie T. Huiskamp meer dan genoeg bewijs tegen hem te hebben, omdat zijn DNA pontificaal was aangetroffen en er een tip via Meld Misdaad Anoniem tegen hem was binnengekomen met de mededeling dat hij de boosdoener was geweest.

Uitspraak 15 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren