Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstal uit sportcomplex Kapelle

Toegevoegd: 02-11-2012, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Donderdag tussen 19.30 en 21.00 uur werden uit een sportcomplex aan de Vroonlandseweg in Kapelle diverse goederen gestolen.


De goederen werden weggenomen uit onafgesloten kleedkamers. Het gaat om onder meer om gsm's, geld en ID-kaarten. Om hoeveel gestolen gsm's en identiteitsbewijzen het gaat is onbekend.

Ook is niet bekend hoeveel geld er precies is gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie reijnhout (2-11-2012 om 17:39)
Reactie op anita koens daar is deze rubriek toch voor bedoelt????mensen wakker schudden!!!! trouwens waren het JOU spullen die gestolen zijn?? je reageerd zo ontzettend fel op dit artikel
De rekels (2-11-2012 om 17:37)
Ja @ conny, ga jij het even aan alle criminelen vertellen dan ? alsof "wij" die spullen hebben gejat ? je kan wel tegen "ons" tekeer gaan maar denk jij dat dat zin heeft ? of zit je gewoon te klagen door een gevoel van onmacht ? gewoon op je spullen letten dan is er ook geen diefstal.
LK (2-11-2012 om 17:34)
Dan laat het toezicht van het zwembadpersoneel zeer te wensen over. Uiteraard, de dieven hebben geen enkel recht om spullen van een ander te jatten, maar er zijn niet voor niets kluisjes! En dat we onze mening klaar hebben is toch vrij normaal, dacht ik.
Bertje (2-11-2012 om 17:07)
Dan ben je ook lekker lomp dat ze dat onbewaakt zomaar achterlaten. en dit zeker ook nog bij de verzekering proberen te declareren ? ik vindt dat de verzekeraars maar niets moeten vergoeden voor personen die zo achterloos met hun eigendommen omgaan dat ze ze net zo goed op straat kunnen gooien.
Anita koens (2-11-2012 om 16:42)
Altijd weer een mening klaar hebben liggen. Hebben jullie niks beters te doen?
Kees (2-11-2012 om 16:26)
Dit is niet dom maar ontzetttttttttttttttttend stom zeg. Dat is vragen om bestolen te worden.Leg de rekening maar bij de beheerder neer.
Cookie-instellingen beheren