Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Mannen opgepakt voor bedreiging

Toegevoegd: 02-11-2012, 18.19 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op zaterdag 13 oktober is in Goes een meisje bedreigd met een mes. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden, die ook vernielingen hebben gepleegd. Eén van de daders blijkt zelfs nog meer op zijn kerfstok te hebben.


Twee verdachten komen uit Goes en zijn 18- en 21 jaar oud. Zij werden enkele dagen na de bedreiging al aangehouden. De derde verdachte is een 17-jarige jongen. Hij was niet teruggekeerd naar de instelling waar hij verbleef, was zwervende en is afgelopen woensdag aangehouden. Allen waren ook betrokken bij de vernieling van een tweetal ramen van woningen dezelfde zaterdagavond in Goes.

De 17-jarige was tevens nog betrokken bij de diefstal van een snorfiets en diefstal van geld uit een woning in Goes. Ook wordt hij verdacht van diefstal/joyriding van/met een personenauto. De sleutels van deze auto zijn op 26 oktober uit een woning in Oost-Souburg meegenomen. Na een achtervolging door de politie kon de auto tot stoppen worden gedwongen. 5 personen sprongen eruit, waarbij er 2 al direct door de politie werden aangehouden. Ook hier bleek de 17-jarige bij betrokken.

Uit het onderzoek blijkt dat de 17-jarige mogelijk betrokken is bij nog een bedreiging. Dit moet gebeurd zijn in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober in het centrum van Kortgene. Mogelijk is toen een man bedreigd met een mes.

De politie heeft hier geen aangifte van ontvangen. De politie verzoekt deze onbekende man die bedreigd is contact op te laten nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of het politiebureau in Goes.

Zie ook:
- Man bedreigt fietsster in Goes (14-10-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (3-11-2012 om 21:36)
Iedereen die zich beklaagd over de softe aanpak van crimineel tuig........realiseer dat het de VVD is die het beleid bepaald. En wat we nooit mogen vergeten is de scheiding tussen politiek en rechtspraak. Al ben ik nog steeds van mening dat dit groepje alleen in een werkkamp op z'n plaat is.
Francois (3-11-2012 om 18:20)
@ Witte kalm aan he! Blijkbaar mensen met een laag IQ en EQ. Straffen maar ook begeleiden... Geen soft gedoe maar alleen straffen helpt niet.
Jeroen (3-11-2012 om 12:26)
Laten ze kosten eens verhalen op de ouders,dit uitschot komt er steeds goed koopt onder uit, Laten ze ook van de kosten van hun advocaat zelf bekostigen, Ouders mee laten betalen van het verblijf in de bajes,dan leren ze het misschien een keertje af.
Nou nou ! (3-11-2012 om 10:16)
Nou nou ! @ "witte", dat is wel een beetje drastisch. kunnen we ze gewoon niet in syrie droppen ? dan mogen ze daar even laten zien hoe stoer ze wel niet zijn. helaas in nederland wordt het overwinteren in een verwarmde cel met tv en eten en al.. en veel theedrinken natuurlijk..want dat helpt echt.
Bertus zegt vreemdelingen legioen (3-11-2012 om 10:06)
Dat duidelijk ontspoorde groepje zou eens een flinke dauw moeten krijgen. helaas is de nederlandse rechtstaat impotent gemaakt door de theekransjes aanhang die bij het kampvuur samen liederen zingen en dan denken "dat het vanzelf wel weg gaat" of weet ik wat voor softe levensvreemde opvattingen.
Witte (3-11-2012 om 06:56)
Dood maken da tuig. Afschieten.
Cookie-instellingen beheren