Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handtas gestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 04-11-2012, 18.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een jongen heeft zondagmorgen in Vlissingen de handtas gestolen van een 65-jarige vrouw uit Oost-Souburg.


De vrouw fietste tussen 11.30 en 12.00 uur over de Paul Krugerstraat in de richting van de Koningsweg. Ze had haar handtas in haar fietstas gestopt die aan de bagagedrager hing.

Ter hoogte van de Van Dishoeckstraat hoorde ze een fietser achter haar. In eerste instantie schenkt ze hier geen aandacht aan, maar opeens ziet ze deze fietser wegrijden over trottoir. De vrouw vertrouwt het niet, stapt af en ziet dat haar handtas is gestolen uit haar fietstas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (5-11-2012 om 22:41)
@Willem weet niet goed wat ik triester vind de lafe diefstal of jouw reactie. De diefstal kan je niets schelen, en daarom neem je de moeite om het op Nu door te lezen om vervolgens je Naam en Email adress in te vullen om als reactie te kunnen gaan schijven " lekker belangrijk "
Willem (5-11-2012 om 07:28)
Lekker belangrijk
Marina (4-11-2012 om 19:42)
Dat vind ik echt heel laf van die jongen om zoiets te doen bij oudere mensen. Ook al ligt de spullen voor het grijpen, stelen mag dus niet. Ik hoop dat de vrouw aangifte heeft gedaan van de roof
Cookie-instellingen beheren