Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 06-11-2012, 21.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een 73-jarige vrouw gewond geraakt toen zij werd geschept door een automobilist.


De Middelburgse vrouw werd rond 10.50 uur op de Schroeweg aangereden door een 25-jarige Terneuzenaar toen zij de weg overstak. De vrouw is met been- en hoofdletsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (8-11-2012 om 15:45)
Beste mensen, voor dat je reageerd zorg dan eerst dat je van de situatie op de hoogte ben. De aanrijding was aan de anderekant van de brug ( bij het spoor )waar de lichten gewoon werkte Mevrouw sterkte
Johan (7-11-2012 om 16:18)
Niet werkende stoplichten, slecht ter been, zou ik dan maar het tunneltje nemen ? Nee ik sjok gewoon over de drukke weg. Natuurlijk hoort deze mevrouw gewoon over te kunnen steken maar of het slim is ?? Bij niet werkende stoplichten hoort daar gewoon een verkeersregelaar zsm te staan.
Anja (7-11-2012 om 12:17)
Gister werkten de stoplichten een hele tijd niet bij de Schroebrug....dus daar zal het hem wel inzitten
Willem (7-11-2012 om 08:07)
Gisterenochtend rond die tijd werkten de verkeerslichten bij de Schroebrug niet! Tel daarbij op dat menig automobilist zijn snelheid in zo'n geval niet aanpast en bingo, 't is weer raak. Was zelf ook bijna slachtoffer! Sterkte voor deze mevrouw.
Cookie-instellingen beheren