Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Jongen breekt arm na duw

Toegevoegd: 06-11-2012, 21.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft een 13-jarige jongen dinsdag zijn arm gebroken toen hij werd belaagd door een groepje jongeren.


De jongen fietste rond 15.00 uur over de Bergweg in zijn woonplaats. Hij kwam daar een groepje van circa 10 jongeren tegen. Een van hen stapte op de jongen af en duwde hem van zijn fiets af. Hij viel op de grond en brak hierbij zijn arm.

Een man die langs kwam fietsen hielp de jongen overeind en bracht hem naar zijn school. Daar is de jongen opgevangen en verzorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bds (14-11-2012 om 22:20)
@gast. Als jij zo goed weet wie de dader is moet je die aangeven op het politiebureau. Tot op de dag van vandaag zoeken ze namelijk nog steeds de dader!
GAST (8-11-2012 om 22:35)
Ik heb gehoord via via, wie deze laffe daad heeft gepleegt! Jammer genoeg ken ik de dader. Maar eigenlijk wil je zulke mensen helemaal niet kennen!
Seven (8-11-2012 om 11:20)
En zo takelen we af naar de samenleving van een ontwikkelingsland.. Over 20 jaar draagt iedereen een pistool, omdat je anders zelf doodgeschoten wordt. Politie te laf om in te grijpen.. Nee, dan maar boetes om de kleinste dingen uitschrijven.. Allochtonen niet aangepakt, want dat is "discriminatie".
Remco (7-11-2012 om 17:41)
Misschien is dit wel een pestkop die op z'n nummer gezet is. Geweld keur ik doorgaans af maar het is soms nodig om anderen een wakker te schudden dat hun gedrag niet langer getolereerd wordt. Ik was er niet bij dus oordeel dan ook niet , het was vast niet de bedoeling om zijn arm te breken.
Frank (7-11-2012 om 16:13)
Waar is dat god&@**# nou voor nodig?? Ik begrijp dat TUIG nog steeds niet hoor!! Die knul heeft jullie toch niks misdaan? Weet je wat ik écht stoer zou vinden? Als JIJ een paar dagen in een gipskamer mee zou lopen, kennis maakt met andermans helse pijnen mede door randdebielen zoals JIJ!!
Alfred (7-11-2012 om 13:35)
Achteraf één voor één opzoeken, is goed voor de gipskamer. Het aan de politie over laten heeft toch geen nut tegenwoordig, dus gewoon zelf opknappen !!
Cookie-instellingen beheren