Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Meisje gewond bij ongeval Vogelwaarde

Toegevoegd: 07-11-2012, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
VOGELWARDE - In de Rapenburg in Vogelwaarde raakte woensdag om 15.30 uur een 16-jarig meisje uit de gemeente Hulst gewond bij een aanrijding. 


Een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst kwam vanuit de richting van Terneuzen en reed over de parallelweg van de Provincialeweg. Het meisje kwam op haar bromfiets vanaf de rotonde Provincialeweg-Rapenburg. Zij reed over het fietspad in de richting van Vogelwaarde.

De automobiliste had geen erg in het meisje en reed de kruising op. Het meisje probeerde nog uit te wijken, maar werd geschept. Zij liep een schaafwond op aan haar hoofd en een pijnlijke heup, ze is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren