Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man moet celstraf alsnog uitzitten

Toegevoegd: 08-11-2012, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 24-jarige man uit Hengstdijk mag van officier van justitie W. Suijkerbuijk alsnog 425 dagen achter de tralies van een gevang gaan uitzitten.


De man had tweederde van in totaal 42 maanden cel voor enkele overvallen uitgezeten en was - ondanks negatieve adviezen - toch door het Openbaar Ministerie voorwaardelijk op vrije voeten gesteld. Uiteraard onder voorwaarde dat hij zich moest onderwerpen aan regelmatige urinecontroles en zich eveneens regelmatig moest melden bij de reclassering.

Dat alles had de man redelijk aan zijn laars gelapt. Urinecontroles gaven aan dat- ie weer verkeerd bezig was geweest en de afspraken die er met hem werden gemaakt werden ook geen succes. Dus restte de officier van justitie weinig anders dan 'de kale tenuitvoerlegging' te vorderen.

De Hengstdijker was overigens niet op de zitting van de rechtbank verschenen. De uitspraak is op 22 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren