Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 32 km

Vrouw steelt voor duizenden euro's

Toegevoegd: 08-11-2012, 21.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vorige week donderdagmorgen is een 21-jarige vrouw in haar woning in Oost-Souburg aangehouden wegens winkeldiefstal en heling. Dit heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


Tijdens een actie van de politie zijn in een woning in Oost-Souburg goederen aangetroffen die van winkeldiefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen door de politie De 21-jarige vrouw is ter plekke aangehouden wegens winkeldiefstal en heling en in verzekering gesteld.

Uit onderzoek is gebleken dat het gestolen goed een waarde heeft van enkele duizenden euro's. De buit bestond uit kleding, sieraden en toiletartikelen en is afkomstig uit 13 verschillende bedrijven voornamelijk in Middelburg en Vlissingen. De goederen zijn inmiddels terug bij de eigenaren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (11-11-2012 om 13:33)
Ouderen worden ook gedwongen om te stelen,de schuld ligt bij de vvd en de middenstand,dat zijn de trouwe aanhang van deze partij,de middenstand steel van zijn klanten. Volgend jaar zal de diefstallen alleen maar toenemen net als de ovevallen.
Middelburg (11-11-2012 om 10:14)
@Truus & Zeeuwse .. Zo te zien zijn jullie al slaven van de overheid\ open je ogen eens joh ,, Stelen hoort nou gewoon in deze tijd
Marco (11-11-2012 om 01:52)
Ik wil stelen ook niet goed keuren, maar wat ik zei, je kan soms niet anders. Als je wilt overleven zal je iets op moeten verzinnen...hoe denk je dan, hoe de overheid aan geld komt? Zonder geld kan je niet aan de bak komen, maar geen werk hebben is ook geen geld hebben, wat ga je dan doen? STELEN!
Marco (11-11-2012 om 01:47)
Truus, soms wordt je wel aangezet om te gaan stelen als je niet geholpen wordt. Dat jij een vatsoenelijk baan heb wil niet zeggen dat de 21jarige dat ook heb. Ik koop tig keer van JanL een treinkaartje, zie ik daar iets van terug? NEE! En als ik geen heb komen ze ineens controleren, geen kaart 35€
Truus (10-11-2012 om 07:50)
Dag Marleen, jij vindt het dus terecht dat deze dame, van 21 jaar steelt van mensen die keihard moeten werken voor hun geld. Jij en deze dame zouden ook net als de meeste mensen kunnen gaan werken. Ben benieuwd hoe jij reageert wanneer er van jou gestolen wordt. Succes, met stelen kom je er dus niet
Zeeuwse (9-11-2012 om 23:55)
@Marleen, het valt niet goed te keuren om te stelen, maar ik geef je toch een beetje gelijk. De overheid steelt van ons, een gewone burger kan bijna niet rond komen. Ik denk niet dat zij zich druk maken om de prijs van de boodschappen voor het avond eten.. Hoe oneerlijk is het allemaal..?!
Cookie-instellingen beheren