Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Man geslagen na conflict Terneuzen

Toegevoegd: 08-11-2012, 21.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op maandag 29 oktober rond 16.40 uur is een 29-jarige man uit Axel mishandeld in de Buitenhaven van Terneuzen. 


De man fietste over een fietspad nabij de sluizen in de Buitenhaven in Terneuzen en raakte in conflict met met twee mannen in een personenauto toen hij overstak. Eén van de mannen stapte uit de personenauto en gaf de fietser een vuistslag in het gezicht waardoor de 29-jarige viel met zijn fiets.  

Eén van de mannen in de personenauto is tussen 20 en 25 jaar oud en de ander ongeveer 45 jaar oud. Tijdens dit incident reden er veel fietsers en auto's voorbij en er is ook een automobilist gestopt. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (9-11-2012 om 12:05)
En zo is het, wanneer het je niet aanstaat ram je er maar gelijk op. Wat een mentaliteit!!! Hopen dat ze dader vinden en voor hem twee van die vuistslagen!!
Fietser (9-11-2012 om 12:02)
Had het voorval met het verkeer te maken of kenden ze de man? Een beetje respect is er tegenwoordig niet meer.
Frans1 (9-11-2012 om 10:08)
Rijbewijs afnemen want zo'n types zijn een gevaar op de weg.
Cookie-instellingen beheren