Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Zeven bestuurders betrapt bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 10-11-2012, 12.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 04.00 uur is in Vlissingen gecontroleerd op het rijden onder invloed. Zeven bestuurders bleken onder invloed van alcohol te rijden.


In de Scheldestraat ondergingen 91 bestuurders een blaastest. Drie bestuurders bleken teveel te hebben alcohol te hebben gedronken. 

In de Rooseveltlaan moesten 37 bestuurders een blaastest afleggen. Hier bleken vier bestuurders bleken teveel alcohol te hebben gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewop (10-11-2012 om 16:04)
Alcoholpoli gaat 't druk krijgen. 't Lijkt wel een epidemie.Raar dat harddrugs nog steeds zo makkelijk te koop zijn (zelfs in de aanbieding soms)!
Jeroen (10-11-2012 om 13:13)
Vaker doen op deze tijdstippen! Komt er weer eens wat rust hier in het middengebied. En doe ook eens wat aan die moterrijder die belachelijk hard geluid maakt savonds laat door de pres. rooseveltlaan.
Cookie-instellingen beheren