Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 163 km

Jongen mishandeld en gedwongen te pinnen

Toegevoegd: 10-11-2012, 12.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond tussen 21:15 uur en 21:45 uur is een 17-jarige jongen uit Goes slachtoffer geworden van een straatroof. 


De jongen was in het gezelschap van een vriend toen ze beiden door een groepje mannen werden belaagd nabij de Oostwal in zijn woonplaats. Volgens de politie gaat het om een groep van 7 of 8 mannen die Pools spraken. De jongen werd mishandeld en werd gedwongen geld af te geven. Omdat hij geen contant geld bij zich had werd hij gedwongen geld te pinnen bij een pinautomaat op de Grote Markt.  

De politie heeft enige tijd later op de Oude Vismarkt in Goes een 35-jarige verdachte aangehouden. Hij is ingesloten. De jongen heeft op de Grote Markt nabij de pinautomaat contact gehad met twee vrouwen. De politie verzoekt deze vrouwen contact op te nemen met de politie. Ook andere mensen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht zich te melden bij de politie. 

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr.Right (12-11-2012 om 21:47)
Toen de grenzen van polen naar West-Europa open gingen, daalde de criminaliteit in Polen met 50% !!! Dat zegt toch genoeg? Dat ijzeren gordijn was zo slecht nog niet. Waar blijft die burgerwacht?
Treulife (12-11-2012 om 18:05)
Beste mensen, leuke reactie's die ik hieronder lees, en ook een beetje onterecht! jullie moeten ze niet allemaal over de zelfde mes nemen denken jullie ook niet. het kon net zo goed een Nederlander zijn, mensen zijn mensen het heeft niks met grenzen en buitelandseemaken. LAAT DAT DUIDELIJKE ZIJN
Henny (12-11-2012 om 13:30)
Wat ik nu hoop is dat er een persoon is die wat in de melk te brokkelen heeft, dus iemand uit de regering, provincaal of landelijk die hiervan schrikt. Schrikt van de terechte reactie op dit gebeuren en de gevolgen van europa 1 en open grenzen. Het is nu eenmaal heel ander volk daar in oosteuropa .
W'12 (12-11-2012 om 02:49)
Ach, ze hebben van de belastig tientallen camera's in het centrum gehangen maar die waren misschien buiten werking ofzo? Lachertje tegenwoordig als het cameratoezicht al hopeloos faalt.
Vlissingse (11-11-2012 om 22:54)
Ze stelen onze banen omdat ze goedkoper zijn ( zeg nou niet dat dat niet zo is, want het is wel zo) en mogen in auto`s blijven rijden met eigen kenteken, zodat ze geen wegenbelasting hoeven te betalen en dan nog van de nederlanders stelen? Gooi dat uitschot eruit en GRENZEN DICHT!!
Bezorgde moeder (11-11-2012 om 20:10)
II wil de jongen die dit is overkomen veel sterkte toewensen. Mijn zoon is dit ook eens overkomen en die heeft er tot op de dag van vandaag nog problemen mee. Schroom dus niet om slachtofferhulp in te schakelen. Ik wens je veel sterkte toe!
Cookie-instellingen beheren