Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen verdacht van 17 inbraken

Toegevoegd: 13-11-2012, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Met de aanhouding van twee mannen afgelopen zondag bij Breda denkt de politie zeker 17 inbraken te hebben opgelost.


De twee werden zondag op de A16 door de Koninklijke Marechaussee opgepakt. Bij onderzoek bleek dat de mannen gestolen goederen in hun auto vervoerden die afkomstig zijn van een inbraak afgelopen zaterdag in Kloosterzande.

Het gaat om een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 35-jarige Rotterdammer. Ze zijn vandaag overgedragen aan de Zeeuwse politie. De twee worden inmiddels verdacht van tenminste zestien woninginbraken in Zeeuws-Vlaanderen en een woninginbraak in Goes gedurende de periode oktober 2011 tot maart 2012.

Het Regionaal Woninginbrakenteam van de politie onderzoekt de zaak. Het is niet uitgesloten dat deze mannen bij meer inbraken betrokken zijn geweest. De gestolen goederen die zijn aangetroffen in de auto van de mannen worden nog overgedragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-11-2012 om 14:24)
Goed nieuws, misschien zijn ze ook verantwoordelijk voor alle diefstallen in Vlissingen de afgelopen tijd. zijn we daar ook weer vanaf.
K (14-11-2012 om 12:41)
Goed zo dat ze eindelijk gepakt zijn, nu straffen toepassen zoals heel vroeger dus gewoon handen afkappen bij dit soort veelplegers, voordelen; zonder handen kun je niet jatten,iedereen kan zien dat het dieven zijn dus staan ze voor heel ons land voor paal
Mercedes (13-11-2012 om 15:14)
Het doet mij goed om te lezen dat deze leeghangers zijn opgepakt. Ze stelen de spullen van iemand die er hard voor heeft gewerkt. Nu maar hopen dat ze gestraft worden maar daar heb ik mijn twijfels over met dit softe beleid, iemand die toetert wordt harder gestraft.
Anneke (13-11-2012 om 13:58)
Goed werk van de politie, ga zo door!!! (Er blijven nog genoeg inbraken op te lossen denk ik, afgaande op alle berichten hier op internet)
Cookie-instellingen beheren