Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat beschoten Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 13-11-2012, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Maandag is in Nieuw- en Sint Joosland een kat beschoten. Dat heeft de politie laten weten.


De kat werd beschoten tussen maandagochtend 08.30 uur en maandagmiddag 16.15 uur. Dat gebeurde vermoedelijk in de omgeving an de Scheldepoortstraat.

Bij de dierenarts is geconstateerd dat er in het bekken van de kat een kogeltje zat. Het dier heeft een breuk in het bekken en wordt hieraan behandeld door de dierenarts.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (24-1-2013 om 22:39)
Ik ben zeker tegen dierenmishandeling, maar ik begrijp wel de reakties op overlast. Iedere kateigenaar weet dat de kat in de tuin van een ander poept en dat die ander hier niet blij mee is. Hou uw kat vooral 's nachts binnen. Dit kan veel overlast voor anderen beperken. De eigenaar zet de 1e stap.
Truus (7-1-2013 om 17:43)
Weet zo'n dier veel dat je niet in de tuin van de buren mag lopen en schijten..... de baasjes laten dat dier toch buiten lopen. Wat een achterlijk figuur die meteen gaat schieten.... niets beters te doen zeker....
Ikke (7-1-2013 om 14:10)
Voor iedereen die het op neem voor die dierenbeul bedenkt eens dat de wereld niet alleen van de mens is en dat de dieren(katten)ook recht hebben om buiten los te lopen en niet alleen in een afgesloten tuin!!dan trek je zelf maar gaas over je tuin als je er last van heb!
D. (16-11-2012 om 14:43)
Als jij diegene bent die geen andere katten in je tuin wilt wel, anders hou je het niet tegen. Of een net spannen. Maar niet met het pistool uit het slaapkamerraam liggen gluren of je er misschien één ziet om vervolgens neer te schieten
Keizer (15-11-2012 om 12:13)
Moet ik een piepsysteem aanschaffen voor een ander zijn kat.
D. (15-11-2012 om 08:02)
Als je geen kat in je tuin wilt, dan monteer je toch zo'n piepsysteem. Werkt prima hoor ik van meerdere. Toch geen reden om een beest(je) neer te schieten?! Als jij in de kroeg naast de pot pist geven ze je toch ook geen klap met een knuppel?!
Cookie-instellingen beheren